Outdoor Area for Royal Electrical and Mechanical Engineers

During Round 3 of the NAAFI Fund, £23,500 was awarded to Royal Electrical and Mechanical Engineers to install an all-weather outdoor area.

The REME provide essential engineering support, maintaining and repairing a vast array of British Army equipment, following the Army wherever they operate around the world. 

This project has provided a larger space for parents to supervise their children whilst playing, giving them a space to socialise with the community. The shelter ensures there’s always time for play whatever the weather, meaning the fun never stops!

Project sponsor, Rachael Murphy, said: “This project has been a huge benefit to the community, with over half of the 2000 serving personnel on site having young families. 

‘The project has received a lot of interest from the public asking if they can use the play park too, as it has lots of benefits including beautiful seating areas.”

Stay tuned for Round 5 of the NAAFI Fund opening in Spring next year, click here for more information.

Recent Projects

Mumong Patio Renovation Project

Mumong Patio Renovation Project

During Round 3 of the NAAFI Fund, £20,000 was awarded to Mumong in Brunei to transform their Patio Club into a hub for the local community. The facility now has new inviting indoor and outdoor areas for personnel and their families to relax in with some much-needed...

read more
Community Centre Enhancement for RAF Wyton

Community Centre Enhancement for RAF Wyton

During Round 3 of the NAAFI Fund, £25,000 was awarded to RAF Wyton, based in Cambridgeshire, to improve their Community Centre. The project’s aim was to turn a previously under-used facility into a family-friendly community hub for everyone to feel at home and enjoy...

read more
NAAFI Fund Facilitates Beach Improvements for RAF Akrotiri

NAAFI Fund Facilitates Beach Improvements for RAF Akrotiri

During Round 3 of the NAAFI Fund, £7,500 was awarded to RAF Akrotiri to improve the facilities at their beach area. Based in Cyprus, the project’s aim was to provide a welcoming space for personnel and their families to relax by the Mediterranean Sea. Improvements to...

read more